Företag

Som företagare är det självklart att ha fungerande backup på allt arbete. Utan backup riskerar man att behöva göra om det man en gång lagt tid och energi på. Det finns många skräckexempel på händelser där vikten av backup har försummats och resultatet inte sällan slutat med konkurs. Inte så konstigt om man tänker efter, vi är mer sårbara än vi tror.

Även om det inte nödvändigtvis behöver sluta med konkurs så kan ett skadat rykte kosta mer än man tror. För det hamnar inte på pluskontot hos en kund, att behöva berätta att kundens eller annan relevant data för uppdraget gått förlorat.

Vi erbjuder molnbaserad backup, dvs er data lagras krypterad (av er) i molnet oavsett varifrån den kommer. Det går förstås även bra att spara kopior lokalt men för att vara säker bör det finnas minst tre kopior varav en lagras geografiskt. Läs mer om hur du gör en riktig backup.

Här följer några system vi stödjer, Office 365 (Microsoft 365), e-post, Adressbok, Onedrive och Sharepoint (Teams).Google G Suite, e-post, Google DocsWindows, Mac, LinuxSQL Server, Exchange, Fileserver

x  Powerful Protection for WordPress, from Shield Security
This Site Is Protected By
Shield Security